Verbouwen

Raymonds Huis en Tuin kan zich beroepen op jarenlange ervaring als het om verbouwen gaat. Bent u een zakelijke of particuliere klant of een overheidsinstantie, uw project is bij ons in goede handen.

Verbouwen kan allerlei redenen hebben. Als particulier wilt u wellicht de (woon)oppervlakte vergroten door een serre aan te bouwen of een dakkapel te plaatsen? Een zakelijke verbouwing kan uitbreiding of juist herindeling van het pand als doel hebben. Wat uw doel ook is; bij ons bent u aan het juiste adres.

Samen met u stellen we een programma van eisen op. Wat is het doel van de verbouwing, welke materialen wilt u gebruiken, wilt u duurzaam verbouwen is er een bouwvergunning nodig. We helpen u vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering. Door onze flexibele opstelling en korte lijnen kunnen we snel schakelen en zijn we optimaal betrokken bij de uitvoering van uw project. 

Ontzorgen is bij ons het sleutelwoord! Mede daarom hebben we een CAR verzekering afgesloten (Construction All Risk).  Dit houdt in dat eventuele bouwrisico's gedekt zijn tijdens de bouwperiode, hieronder valt bijvoorbeeld stormschade en lekkages. De verzekering biedt dekking bij schade die tijdens de verbouwing wordt aangericht aan het project of aan uw eigendommen. Een veilig idee!

Raymond's Huis & Tuin · Alle rechten voorbehoudenWebsite: Expedient